Leuk dat je onze website bezoekt! Wij zijn een team van experts die gepassioneerd zijn over alles wat te maken heeft met honden. Onze missie is om jou als hondeneigenaar te helpen bij het trainen en verzorgen van je trouwe viervoeter. Onze liefde voor honden begon allemaal toen we op jonge leeftijd onze eerste puppy kregen. Sindsdien hebben we verschillende rassen en gemengde rassen gehad, en we hebben ons altijd opgewonden gevoeld over de mogelijkheid om ons leven door deze prachtige dieren te laten verbeteren.

Onze ervaring van meer dan 10 jaar in het werken met honden en hun eigenaren heeft ons geleerd dat er geen universele methode is om een ​​hond goed te trainen. Elke hond heeft unieke behoeften en vereist individuele aandacht om het beste resultaat te bereiken. Daarom is ons doel om de meest effectieve en praktische informatie over alles wat met honden te maken heeft te bieden, zodat je je harige vriendje kunt begrijpen en kan verzorgen zoals hij verdient.

Wat we doen

Bij Hondjesgids zijn we gespecialiseerd in hondentraining, waarbij we ons concentreren op positieve versterkingstechnieken die gericht zijn op belonen in plaats van straffen. We geloven dat elke interactie tussen jouw hond en jou moet worden gebruikt als een leermoment waardoor jullie band nog sterker wordt!

We richten zich niet alleen op basiscommando’s maar bieden ook begeleiding bij probleemgedrag. Denk hierbij aan het voorkomen van agressie, angst en verlatingsangst. We vinden het belangrijk om samen met jou de juiste match te zoeken als je op zoek bent naar een pup of wanneer je een volwassen hond wilt adopteren. We bieden daarom ook advies bij het uitzoeken van de beste puppy voorzieningen zoals speelgoed en kussens.

Naast onze training- en adviesdiensten delen we artikelen over product beoordelingen van verschillende soorten hondenbenodigdheden. Van halsbanden tot mandjes en snoepjes! Wij selecteren alleen de hoogwaardige producten op de markt die voldoen aan jullie eisen voor betaalbaarheid, kwaliteit en functionaliteit. Hiermee willen we voorkomen dat jij als baasje moeite moet doen om zelf onderzoek te doen naar goede producten.

Ons doel

Hondjesgids is bedoeld om te informeren en begrijpelijk te maken wat betreft je trouwe viervoeter(s). Wat onze echte doel is? Wij willen dat jouw huisgenoot zijn beste leven kan leiden met realistische zorg tegen realistische kosten!

Onze diensten variëren van online cursussen tot persoonlijke coachingssessies in combinatie met praktijktraining voor jou en je hond, waarbij alle processen worden afgestemd op jouw tijdmaatregeling, beschikbaarheid en budgettering.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedere eigenaar tenslotte verantwoordelijkheid heeft nemen om hun dierengezellen respectvol, authentiek, nuttig en gezond te trainen. En wij staan klaar om je daarbij te helpen!

Waarom kiezen voor Hondjesgids?

Ervaring: Wij behandelen elke hond als individu, zorgen ervoor dat hij / zij de juiste training krijgt die past bij zijn / haar specifieke behoeften en karakter.

Hoogwaardige diensten: Onze diensten worden geleid door expert-instructeurs die gespecialiseerd zijn in positieve versterkingstechnieken. Een geleidelijk leerproces is hierdoor gegarandeerd.

Klantenservice: We zijn trots op onze persoonlijke benadering van elk project ongeacht jouw eisen maar ook financiële status. Bovendien kun je altijd rekenen op ons na de levering van diensten of product reviews die je hebt gekocht.